sol!

jäklar vilket väder det blev helt plötsligt! snön är nästan helt borta, solen skiner och det är varmt. var nere på stan en sväng med mamma och inhandlade en jättesnygg skinnjacka, fint!
nu håller jag på att ladda i-poden för jag tänkte ut och springa en runda. gäller att börja träna inför vårruset nu, heh.



/ karin

lådrensning

har rensat bryålådorna och hittade massa rolig, bland annat några minneskort med gamla bilder. sen hittade jag bilder från när jag var jätteliten och ser ut som en tjockis. heh!


liten karin


två somrar sedan. hippievarning

bilder från lördagen



provade mias lady-gaga-solglasögon, heh









29-03-10

det är måndag igen. fan! men det är skönt att bara gå i skolan fyra dagar. helgen var ganska lyckad, faktiskt! fredagen spenderades hemma hos louise. hon somnade dock ganska tidigt, men jag och amanda satt uppe och kollade på dirty dancing. på lördagen blev det fest! jag och mia dansade loss till världens sämsta musik på hotellet. vad är man för dj om man spelar ett schlagermedley? allt dansande och headbangande(!?) ledde i alla fall till att jag igår vaknade upp med världens nackspärr. så kan det gå!

nu ska jag skriva uppsats. inte så jättekul, faktiskt.



puss!

aw lille missen




det finns ingen finare kisse i hela världen!! lille pells!

jättehärligt väder idag med! eller, det är i alla fall varmt, trots att solen inte skiner. idag blir det storstädning av rummet tillsammans med amanda och sedan ska vi ut i vårvärmen. fika lite och så också. mys!

ikväll blir det antagligen fest. hottet eller någon rolig hemmafest? det märker vi.

nu ska jag ta tag i rummet, det lär ju ta ett tag att få det fint. heh.

puss!

arg!

trodde promenaden skulle vara en skön och avslappnande stund, men icke! gick runt sjön, där det inte blivit skottat, och all snö hade smält vilket ledde till 1,5 km av slask och is! var nästan omöjligt att gå! dessutom blev jag bara mer och mer förbannad på alla jävla hundägare som inte har lärt sig hur man plockar upp efter sin hund! det låg hundbajs ÖVERALLT!! var tvungen att titta ner hela tiden och gå slalom runt bajset för att inte trampa i det. så jäkla äckligt! skäms på er, alla hundägare som går med sina hundar runt den sjön!

denna lyckade(!?) promenad resulterar i att jag kommer hålla mig inomhus tills all snön har smält.




fredag!

nu är det fredag och det betyder HELG! skönt! verkar dock bli en ganska lugn helg för min del. påsk - och vinmys med amanda och louise ikväll, om mia och jag inte hittar någon snäll som vill hämta oss i jönköping efter big bongo..

fantastiskt väder idag! mamma informerade mig om att det är 18 plusgrader ute!! skönt som fan! så jag tror nästan att jag ska ut på en långpromenad nu och njuta av det sköna vädret och av bra musik i öronen.

måste slänga in en asrolig video jag hittade på min dator! den är från 9an när och erik gick modevisning med kläder från 60-80talet. speciellt eriks outfit är mycket underhållande! haha!



puss!

25-03-10

idag skiner solen och det är riktigt vårväder ute! slutade 11 idag och det var riktigt skönt. stack hem och drack en kopp kaffe innan jag begav mig på arbetsintervju. och gissa vem som har fått sommarjobb? jag! hihi! börjar v.24 och det känns bra!

nu ska jag vila lite medan jag lyssnar på teddybears nya album, som jens tipsade mig om igår. sedan måste jag skriva den där jäkla vetenskapliga uppsatsen och det är sjukt tråkigt! och sen är det ju våffeldagen idag! hoppas på en våffla eller två, kanske med mina goda vänner? vad säger ni, louise och amanda?



puss!


läggdags

dags att sova! har krypit ner i sängen och ska lyssna på lite musik innan jag somnar.

sov gott! puss karin

världens vackraste kvinna!

eftersom amanda skrev ett inlägg om hur vacker miranda kerr är, måste jag skriva ett om världens, som jag anser, vackraste kvinna: Scarlett Johansson! tror inte jag har sett någon som har ett utseende som hon. dessutom har hon sådan jäkla utstrålning, vilket jag tycker är väldigt viktigt! jämför med typ jessica alba, som är väldigt snygg, men som jag tycker saknar utstrålning vilket är minst lika viktig som utseendet!
var bara tvungen att skriva det, heh.


24-03-10

halvligger i sängen med pells som myser jämte mig. är sjukt trött och har varit det de senaste dagarna. för mycket plugg och skola! och slarv med träningen dessutom! dock har jag faktiskt varit och tränat med amanda idag.

har upptäckt att min knöl, som jag trodde var en muskelknöl, i själva verket är en svullen lymfkörtel och denna har jag gått och tryckt på hela dagen i hopp om att muskeln ska mjukna upp. nu är det inte en knöl längre, utan en mindre boll. vem vet, snart kanske det växer ut en liten svans!


världens bästa pells posar stolt i camen!


naaaaaaw!

spöregn och gossip girl

då var det tisdag och det spöregnar ute! blir en riktig inne-sitta-dag idag. kanske lite träning med amanda senare, om orken finns. kom hem från skolan för ett tag sen efter att ha haft mattegenomgång om logaritmens derivata. fattade absolut ingenting!

har precis tittat klart på senaste avsnittet av gossip girl och jag kan avslöja att det är väldigt spännande och att nate är snyggare än någonsin! hihi



hade man ju inte tackat nej till precis!

hörs sen! puss karin

måndagskväll, strax sovdags

ska faktiskt krypa ner i sängen snart så jag kan komma upp i tid imorgon. förstår inte hur jag inte kan vakna när jag ställer väckarklocka, när mamma väcker mig innan hon åker och sedan ringer 30 signaler till hemtelefonen som ligger på mitt öra. ibland brukar hon till och med dubbelringa - från hennes mobil till min mobil och från hennes jobb till hemtelefonen - samtidigt! det är sjukt!

vill passa på och skriva ett litet meddelande till mina fina vänner amanda och louise! ibland får man små ryck då man kommer på hur glad man är att man har så fina vänner! puss på er!


louise och jag!


amanda och jag!

wild wolves

alltså, jag får rysningar längs hela ryggraden när jag lyssnar på denna låt! sjukt bra!


athlete - wild wolves


HURRA HURRA!

vad är det för dag idag? är det en vanlig dag? nej, det är ingen vanlig dag, för det är helenas födelsedag!! lalalala

GRATTIS till min storasyster helena som fyller hela 26 år idag!!




22-03-10

då var det måndag igen ja. cyklade iväg till skolan (i motvind) där jag fram tills nu har varit och där jag och louise pratade om alzheimers på psykologin och debatterade på engelska om software piracy med favorit-anki. hon är så himla bra. hm.

eftermiddagen kommer bestå av kemi, kemi, kaffe och kemi. fruktansvärt tråkigt! har ingen energi och det kommer sluta med att jag tittar på scrubs. jag har inte insett förrän nu hur kul det är!



/ karin

hellström och taube

en gammal goding som är lika bra varje gång. lyssna, titta och njut! mysstämning på hög nivå!



nu måste jag städa!

dålig update!

jag vet, jag har varit jättedålig på att uppdatera! men nu ska jag försöka att ändra på det. händer så mycket annat nu att jag inte riktigt har varken tid eller inspiration.

hade en jättetrevlig lördagskväll fylld med folköl, chokladfontän och kortspel tillsammans med amanda, julia, louise och tilda! dock blev det ganska tidig hemgång för mig eftersom jag var tvungen att plugga kemi idag. kemi är förövrigt sjukt tråkigt!

lägger in lite bilder (från amandas blogg) från helgens bravader!

















/ karin

sovdags

nu ska jag krypa ner i sängen. har lagt in massa bra musik som jag ska somna till. här är en av dem:

the veils - the leavers dance

godnatt! puss karin

senare

ojojoj! vilket secret-life-avsnitt! riktigt spännande! (läs: jag är en sån jävla serie-nörd)

nu ligger jag i soffan och pells håller vakt genom att ligga på fönsterkarmen och spana ut. känns tryggt. nu ska jag ladda in lite ny musik i ipoden så jag kan ta en långpromenad med gåshuds-musik i öronen och njuta av solen. om det nu är sol imorgon, vill säga. nu kommer det säkert inte vara det.


me and pells!

later, karin

måndagskväll

då var det ny vecka igen. kort skolvecka dock, går bara mån-tis-ons. skönt! skrev matteprov idag och jag blev godkänd! så jäkla skönt! nu kan jag bocka av det från min plugglista. men imorgon är det nya tag igen med uppsatsskrivning och naturkunskapsprov-plugg.

igårkväll blev det en öl med erik, moa och jens. mycket trevligt! nu ska jag se nya avsnittet av "the secret life of the american teenager". kan inte riktigt få grepp om denna serie. är den bra eller dålig? är de seriösa eller oseriösa?

vi hörs senare!


/ karin

jävla matte

spenderat hela dagen hemma med erik och räknat matte. känns som att det har släppt lite nu, men fan vad tråkigt det är! nu sticker jag iväg till erik för mer plugg. hinner inte skriva mer!

puss karin

sjukling

då var det måndag igen och jag startar veckan med att vara sjuk och jävlig. snorar, hostar och har ont i halsen - jippi! helgen var faktiskt rolig. calle sög, men det var mycket roligt folk ute. det blev en lång, lyckad kväll (från 18.00 till 05.00, för att vara exakt) med alkohol och dans!

nu ska jag se ett avsnitt av scrubs, medan alvedonen gör sitt jobb, innan jag sätter igång med matteplugg. vi hörs senare!


bild från i lördags

puss karin!

träning och promenad i solen

då var det lördag igen! 90 dagar, eller 13 veckor, är det kvar till studenten! ojoj.

dagen har hittills bestått av träning med amanda och en promenix hem i det fina vädret! helt sjukt väder! hade dock varit ännu bättre om det inte legat någon snö på marken. men alltså, det kommer antagligen ta ända fram till midsommar innan de 5-meter-höga snöhögarna försvinner.

nu ska jag ta en dusch och sedan blir det matteplugg. eller, innan dess ska jag nog läsa lite i BD-boken som jag fått låna av Moa. hihi.

och ikväll kör vi! det blir hotellet med Louise, Mia och förhoppningsvid Amanda.  Idol-Calle vet inte vad som väntar honom. mohaha! och philip, när du läser det här hoppas jag att du snart tänker knäppa första ölen och är taggad till tusen! ;)


hörs senare!
puss k

huvudvärk och spelkväll

vaknade med en sjuk huvudvärk idag, hemskt! den lindrades dock av en solning med louise och lite mys med pelle.

ikväll blir det spelkväll med amanda, louise och kanske mia. blir nog en trvlig kväll fylld av alfapet, alias, dumlechoklad och skratt!

alltså, jag älskar jonathan johansson. just nu får jag gåshud längs hela ryggraden av "sent för oss" och den spelas om och om igen. sjukt bra! lyssna själva!


problemet är, att när jag hittar låtar som ger mig gåshud så lyssnar jag sönder dem på några dagar. lyssnar på dem så fort jag sitter vid datorn, och om jag sedan tar en promenad är det samma låtar som spelas i ipoden. vilka problem jag har alltså.

aeh, nu måste jag städa mitt rum! hörs senare!
puss karin!


första inlägget i den nya bloggen

nu har jag skaffat en egen blogg. jag vet inte riktigt varför, men det kan ju vara kul.

detta är mest ett testinlägg för att se hur den designen ser ut.. men jag säger i alla fall hej! och nu ska jag nog krypa ner i sängen!


puss karin!

RSS 2.0